Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив арх. Костадин Палазов

...
 Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив арх. Костадин Палазов
Коментари Харесай

Арх. Палазов пред протестиращите на Брезовско шосе: Общината е длъжна да осигури обходен маршрут

 izbori_2023_v1_013

 

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на Пловдив арх. Костадин Палазов бе измежду първите отзовали се на поканата на хората от Брезовско шосе за среща с кандидат-кметовете на града по проблемите им.

Собствениците на парцели и представителите на бизнеса в региона са извънредно изтощени от проточилия се ремонт, който пречи да упражняват правото си на труд и свободно напредване. Те упорстват от месеци за отговори на редица въпроси и по тази причина поканиха на среща през днешния ден Здравко Димитров и претендентите за кметове на Пловдив на място при тях.

На поканата им не се отзова нито актуалният кмет, нито претендентът на порочния модел „ ГЕРБ “. Освен арх. Палазов, на срещата пристигнаха още трима от общо 18-те в кметската конкуренция за града. Там бе и претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион „ Северен “ Мартин Стойчев.

Гражданите считат, че археолозите, които изследват разкопките на обекта се бавят доста и още повече затормозяват завършването на пътя. Те съумяха да научат от изпратения от Археологическия музей чиновник, че в началото не е имало в точния момент подписан контракт за тези изследвания и виновността за това е на актуалната администрация на града. Липсва и одобрен маршрут, който да заобикаля разкопките.

„ Общината е длъжна да обезпечи обходен маршрут, по който да бъде пренасочено придвижването, при съществуване на проучвателни археологически действия, а това очевидно не е направено досега “, съобщи пред жителите арх. Костадин Палазов.

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на Пловдив през днешния ден има голям брой срещи с хората в региона, които бяха планувани още преди те да насочат поканата за през днешния ден.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР